Снажна Бијељина за још снажнију Републику Српску

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Градски одбор СНСД Бијељина започео је политичку кампању за локалне изборе најавом носиоца одборничке листе Недељка Ћорића да ће "трому и безидејну стару власт замијенити млади и енергични људи који ће град повести путем развоја".

"Стара власт је трома, уморна и безидејна и не може данас да одговори потребама Бијељине. Они наредних мјесец дана треба да положе рачуне грађанима за сва обећања која су дали 2012. године када су дошли на власт", рекао је Ћорић.

Према његовим ријечима, кандидати СНСД-а су млади, јаки и енергични и уз Златка Максимовића, као кандидата за градоначелника, иза којег стоје значајни резултати, могу да обезбиједе снажну Бијељину за још снажнију Републику Српску.

Градски одбор СНСД Бијељина започео је изборну кампању традиционалном шетњом градским улицама и симболичним лијепљењем првих плаката на платоу у центру Бијељине.

Ћорић је најавио да акценат капмапње неће бити плакатирање и рекламирање, како град не би постао депонија смећа јер Бијељина већ има депонију која грађанима ствара огромне проблеме.

Он је најавио да ће СНСД у кампањи представити свој политички програм и политичку платформу у којима грађанима Бијељине нуде конкретне приједлоге и резултате.

"Ми имамо шта да понудимо - најквалитетнију листу СНСД сачињену од најодговорнијих и најчеститијих људи који су доказани у својим професијама и који могу након 2. октобра одговорити свим политичким и професионалним изазовима", поручио је Ћорић.