Изабрано ново руководство ОО СНСД Шамац

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

На синоћ одржаној изборној конференцији СНСД-а Шамац именован је нови Општински одбор који ће предводити Ведран Ђурђевић.

Ђурђевић је истакао да је нa овој конференцији  СНСД показао сву своју снагу.

"Изабрано је ново руководство које ће даље снажити и јачати СНСД у овој локалној заједници, које ће сљедеће године на општим иборима обезбиједити апсолутну подршку предсједнику Републике Српске Милораду Додику и СНСД-у", каже Ђурђевић.

Он је поручио да ће шамачки СНСД наставити да јача и да ће посебну пажњу посветити Активу жена СНСД и Mладим социјалдемократама.

Извршни секретар СНСД-а за изборну јединицу шест Бојана Васиљевић Пољашевић истакла je да јој је задовољство да послије локалних избора СНСД-а у Шамцу има већи број одборничких мандата него што је странка имала у претходном периоду.

"Захвалила бих досадашњем руководству странке. Ово данас у Шамцу је ствар демократског процеса који је предвиђен статутом СНСД-а. Честитам новом руководству и срећан будући рад", рекла је Пољашевићева.

Предсједник Младих социјалдемократа Републике Српске Денис Шулић истaкao је да је најважнија подршка СНСД-у, те да су они као млади социјалдемократи јако важан политички дио странке.

"Ова конференција и нови Општински одбор СНСД који има велики број младих гарант је раста и развоја СНСД у Шамцу и у изборној јединици шест. Сигуран сам да ће СНСД у Бијељини и у Шамцу на сљедећим општим изборима остварити убједљиве побједе", рекаo је Шулић.