Додик честитао Спасовдан Саборном храму и Граду Бањалука

12.06.2024 Актуелно

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку, поводом Спасовдана – крсне славе Саборног храма и Града Бањалука.

– Поводом празновања Спасовдана – крсне славе Саборног храма и Града Бања Лука, вјерујућем народу, свештенству, грађанима и руководству Града Бања Луке, упућујем најсрдачније честитке и желим све најбоље у овом светковинском времену – наводи се у честитки предсједника Српске.

Додик је нагласио да је „крсна слава прекрасна прилика да се објединимо као заједница и да се подсјетимо важности вјерске и културне традиције“.

– Прослава овог великог православног празника и саборност народа нас подсјећа на вриједности милосрђа, љубави и наде, и то су вриједности које обогаћују наше животе. Нека вам празнични дани буду испуњени радошћу, миром и љубављу и нека се Бања Лука настави развијати и напредовати у свим аспектима живота. Уз увјерење да ћете, као и до сада, уз подршку институција Републике Српске, наставити путем стварања што квалитетнијег живота у Бањој Луци, још једном вам упућујем срдачне честитке – наводи се у честитки предсједника Српске.

Архива