Додик упутио честитку општинама Источно Ново Сарајево и Невесиње поводом крсне славе – Спасовдана

12.06.2024 Актуелно

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је поводом крсне славе Светог Вазнесења Господњег – Спасовдана, честитку општинама Источно Ново Сарајево и Невесиње.

– Поводом Дана и крсне славе општине Источно Ново Сарајево, упућујем начелнику Општине, одборницима, грађанима и вјерном народу искрене честитке. Желим вам да у складу са традицијом и обичајима прославите овај велики хришћански празник који има улогу заштите и спасења, у здрављу и благостању заједно са сарадницима, пријатељима и свим људима добре воље – навео је Додик.

Додаје да му је задовољство да им поводом празновања Господа и Спаса нашег Исуса Христа упути најбоље жеље за напредак и развој општине.

– У увјерењу да ћете додатним залагањем, сарадњом и подршком партнера и институција истрајати на том путу, још једном вам срдачно честитам празник и желим свако добро – наводи се у честитки предсједника Републике Српске упућеној руководству општине Источно Ново Сарајево.

Одборницима и свим грађанима Невесиња такође је упутио искрене честитке поводом прославе Спасовдана – крсне славе Општине и храма Вазнесења Господњег.

– Увјерен сам да ће одборници и руководство, и у наредном периоду са успјехом наставити радити на развоју и промоцији Невесиња у циљу достизања највиших стандарда из различитих области живота и рада – наводи се у честитки предсједника Српске упућеној руководству општине Невесиње.

Архива