Додик: Без јаке странке нема јаке државе

04.02.2024 Актуелно

На општинској изборној конференцији СНСД-а у Власеници изабрани су чланови Општинског одбора који ће на конститутивној сједници изабрати предсједника овог одбора, а једини кандидат за ту функцију је актуелни предсједник Мирослав Краљевић.

Краљевић је рекао да ће бити кандидат СНСД-а за начелник општине на октобарским локалним изборима.

– Оно што је урадио СНСД у Власеници, али и у цијелој Републици Српској даје нам за право и гаранцију да се кандидујемо јер смо оправдали повјерење народа – рекао је Краљевић.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик, који је присуствовао изборној конференцији, рекао је да је СНСД синоним за развој Власенице и да би за ову локалну заједницу била највећа штета да та странка поново не буде на власти.

Додик је истакао да је поносан што је предсједник Републике Српске и да је више од тога поносан што је предсједник ове странке, истичући да без јаке странке нема ни јаке државе.

– Ако чујете да је нестао СНСД, нестала је и ова република, само мало касније. Увјерен сам да радимо добар посао, останите окупљени – поручио је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да је улога СНСД-а да развија и гради Републику Српску од Требиња до Новог Града.

Архива