СДС-ов начелник општине и предсједник Општинског одбора прешао у СНСД

07.08.2020 Актуелно

Резултат је то договора Савеза независних социјалдемократа на иницијативу предсједника Милорада Додика и актуелног начелника општине Петрово Озреном Петковићем.

Договор о будућем раду и политичком дјеловању постигнут је с циљем бољег и бржег развоја општине Петрово, односно побољшања услова живота свих њених грађана.

– С тим у вези већ су договорени први кораци заједничког дјеловања који, између осталог, подразумијевају санацију и реконструкцију дионице пута Добој-Петрово у МЗ Какмуж, изградњу и опремање дјечијег обданишта, пројекти побољшања водоснабдијевања, помоћ у раду Дома здравља „Озрен“ те бројне друге инфраструктурне пројекте – саопштено је из СНСД-а.

Када је у питању одборничка листа за предстојеће изборе договорено је да ће Озрен Петковић с једне и ОО СНСД-а Петрово с друге стране листу формирати по принципу 10:12.

– Убијеђени смо да ће постигнути договор бити од историјског значаја и да ће представљати прекретницу у развоју општине Петрово, јер ћемо заједничким снагама, са локалног и републичког нивоа, ићи ка циљу да општина Петрово од неразвијене постане развијена локална заједница и одлично мјесто за живот садашњих и генерација које долазе – наводи се у саопштењу СНСД-а.

Архива