Рајчевић очекује убједљиву изборну побједу

05.08.2020 Вијести

– СНСД у Добоју је једна политичка фурија, снага која испред себе све ломи, све крши и ја вјерујем да ће тако бити и на предстојећим локалним изборима – изјавио је новинарима Рајчевић након састанка са члановима Градског изборног штаба СНСД-а у Добоју.

Он је додао да су га данас кандидат ове партије за градоначелника Добоја Борис Јеринић и чланова локалног изборног штаба упознали о плановима и активностима пред изборе.

– Уопште не сумњамо да ће побједа СНСД-а у Добоју бити толико упечатљива да ће заправо бити за примјер свим осталим локалним организацијама СНСД-а – нагласио је Рајчевић.

Јеринић је рекао да очекује увјерљиву побједу на изборима са већином одборника у локалном парламенту како би са коалиционим партнерима СНСД-а наставио започете пројекте и како би оправдали подршку Владе, предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

– Окупљени око тог јединства и око проблема обичног човјека можемо да заједнички реализујемо све те пројекте на добробит града Добоја и његових грађана, и Републике Српске – изјавио је Јеринић и додао да је побједа СНСД-а неупитна на свим бирачким одборима.

Он очекује да ће 40 одсто уписаних бирача гласати за ову странку.

Носилац одборничке листе добојског СНСД-а Сања Вулић рекла је да је одборничка листа спој младости и искуства, а да су на данашњем састанку од Изборног штаба добили одређене смјернице о вођењу изборне кампање с обзиром на специфичности ситуације са епидемијом вируса корона.

– Ја већ данас са сигурношћу могу најавити да ће СНСД имати 20 одборника у Скупштини града /од укупно 31/, а подршку ће градоначелник имати са неких 83 до 85 одсто – изјавила је Вулићева.

Архива