Додик: Наредне године изградња болнице и аеродрома у Требињу

19.08.2020 Актуелно

Након састанка са градоначелником Мирком Ћурићем потврдио да ће се у Требињу градити аеродром, а и најавио градњу нових болничких капацитета.

Он је навео да ће изградња болнице почети већ наредне године за шта ће Влада Републике Српске издвојити 30 милиона КМ.

– Требиње се може препознати као једна перспективна заједница која је у протекле скоро четири године битно промијенила свој лик – рекао је Додик.

Истакао је да су у Требињу у сарадњи локалних власти и Владе Српске реализовани бројни пројекти и да ће та сарадња бити настављена. Нагласио је и подршку Владе Србије у реализацији значајних пројеката.

Додик је потврдио је да ће се у Требињу градити аеродром. Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да је на састанку са Додиком разговарано о плановима за наредни период, као и то да је презентовано тренутно стање у граду.

Додик, који је и лидер СНСД-а, састао се данас у Требињу и са коалиционим партнерима који су подржали кандидатуру Мирка Ћурића чеза градоначелника.

Додик је након састанка са челницима Градске управе Требиње посјетио епископе Димитрија и Атанасија и честитао им Преображење – крсну славу Саборног храма.

Архива