Цвијановић: ФБиХ љубоморна на односе Српске са Србијом

24.07.2020 Актуелно

Она истиче да им је засметала посјета Вучића која је показала како треба да се сарађује, за шта бошњачки политичари, како је рекла, одавно нису способни.

– Наше колеге из Федерације БиХ су љуте на такву једну чињеницу, јер знају колико је чврста веза Србије и Српске, да је искрена, да је то ствар одговорности, принципа, љубави, међусобног разумијевања, али и задовољства да можемо заједно да радимо. Они су љубоморни на оно што имамо са Србијом јер тако нешто немају ни са ким. Све што је везано за концепцију БиХ је велика лажна слика. Оно што ми имамо са Србијом је нешто чиме би се сваки народ похвалио – рекла је Цвијановић.

Република Србија, истакла је она, осјећа и одговорност и обавезу, али има и жељу и задовољство да помаже грађанима Српске.

– Оно што нас веже је много веће од онога што стане у неку критику која долази са стране. Бескрајно сам захвална руководству Србије што је промијенила однос према Републици Српској. Наш однос је такав да Србија жели да остави траг у свакој нашој општини, а грађани знају да могу да се ослоне на Србију – нагласила је предсједница.

Архива