Цвијановићева упутила честитку свим медицинским сестрама и техничарима

12.05.2020 Актуелно

– Поводом 12. маја – Међународног дана Дана сестринства, свим медицинским сестрама и техничарима у Републици Српској упућујем срдачне честитке. Медицинске сестре и техничари неизоставан су дио тима у здравству Републике Српске и имају кључну улогу у промоцији здравља, превенцији и лијечењу болести. Ову, прије свега хуману професију, поред професионалности, знања и стручности, одликују посвећеност, људскост и љубазност, која умногоме утиче на квалитет пружања здравствене услуге и доприноси јачању нашег здравственог система – истакла је Цвијановићева.

Он је упутила изразе велике захвалности нa несебичности коју, како каже, свакодневно показују помажући пацијентима, а посебно на пожртвованости у вријеме када се Република Српска суочава са пандемијом изазванe вирусом корана.

– Још једном вам честитам Међународни дан сестринства и желим још квалитетније вредновање вашег рада, те пуно успјеха у послу који обављате и у најтежим ситуацијама – поручила је у честитки предсједница Републике Српске.

Архива