Цвијановићева честитала Спасовдан Радојичићу и грађанима

27.05.2020 Актуелно

– Поводом крсне славе града Бањалука – Спасовдана, Вама и свим грађанима Бањалуке, упућујем најсрдачније честитке, са жељом да и у наредном периоду наставите путем развоја и просперитета. Чврсто вјерујем да ћете, као и до сада, све расположиве ресурсе и активности усмјерити на стварање што квалитетнијег и садржајнијег живота у највећем граду Републике Српске, те конкретним дјелима и пројектима потврдити статус града, препознатљивог и у регионалним оквирима – навела је Цвијановићева у честитки.

Предсједница Српске је изразила пуну подршку градоначелнику Бањалуке, пожељевши му успјех у даљем раду.

 

Вишковић честитао крсну славу Бањалуке

Премијер Републике Српске Радован Вишковић честитао је грађанима Бањалуке и градоначелнику Игору Радојичићу крсну славу града Спасовдан, истакавши да је поносан на чињеницу да је руководство града, заједно са институцијама Српске и грађанима, преданим и одговорним радом успјело да одговори на изазове усљед појаве вируса корона.

Увјерен да ће руководство града и у будућности наставити да развија и модернизује Бањалуку, Вишковић је поручио да је Влада Републике Српске опредијељена да пружи подршку.

– Поштујући богату традицију и вриједности на којима почива овај празник, желим вам пуно успјеха у даљем раду – наводи се у честитки предсједника Владе Српске.

Архива