Додик: Драшковић је дужан Српској, а не Српска њему, све што је рекао је лаж

07.04.2020 Актуелно

– Господин Драшковић је битно дужан држави и све што је изнио у јавност у вези са власти у Српској није истина и гола је лаж – нагласио је Додик одговарајући на питање новинара да прокоментарише Драшковићеве наводе које је изнио у појединим федералним медијима да је „Српска пред банкротом и да је буџетски новац потрошен“.

Додик је рекао данас у Требињу, гдје је присуствовао сједници Градског кризног штаба, да је све то што је Драшковић изнио веома некоректно јер не одговара стварности.

– Ако је ико чинио да Драшковић овдје одржи свој бизнис, то смо ми са нивоа Републике Српске и град Требиње, али је непримјерено да износи у јавност неистине – констатовао је Додик.

Он је додао да је јавност у Требињу захвална Драшковићу за оно што је учинио у том граду али је непримјерено да износи лажи у јавност.

– Радити то на један такав нетачан, лажан начин у условима какви јесу заиста је непримјерено за било ког озбиљног бизнисмена, а вјерујемо да он то јесте. У сваком случају, овдје је све транспарентно – власти Републике Српске имају довољно новца да могу да обезбиједе све своје обавезе, плате, пензије и да исплаћујемо и додатне доприносе за раднике који су остали без посла. На који начин то може да буде дио онога што је Драшковић рекао? Све је слагао – поручио је Додик.

Архива