Цвијановић: Српска увијек јака са СНСД-ом

09.03.2020 Актуелно

– Ја вјерујем у Републику Српску која ће са нама, са СНСД-ом остати увијек јака – поручила је Цвијановићева, која је вечерас присуствовала традиционалној прослави 8. марта, у организацији Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици.

Она је поручила да је потребно наставити заједнички рад.

– Ја волим наша окупљања, без обзира на то да ли је празник који широм Републике Српске организују сви наши општински и градски одбори, или окупљања друге врсте јер заједно чинимо политичку снагу – рекла је Цвијановићева.

Истакла је да припадност СНСД-у значи припадност великом тиму који ради за добро Републике Српске.

– Ми смо као партија много тога успјели управо зато што имамо тако јаку женску организацију. Наше жене су ту јер знају да СНСД ради за мирну и стабилну Српску, за будућност – рекла је Цвијановићева у обраћању присутнима на прослави.

Начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић рекао је да су жене ослонац сваког друштва.

– Жене су, како наука каже, љепши и њежнији пол, ослонац сваке породице – нагласио је Рељић.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Козарска Дубица Јовица Шуман честитао је у име ове партије свим дамама Међународни дан жена.

– Жене су веома битан фактор наше странке и имамо добар актив жена. Ове године су локални избори и мислим да жене свакако требају заузети своје мјесто у политици – рекао је Шуман.

Потпредсједница Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици Јелена Лужија сматра да жене имају своје мјесто у друштву и да су данас уваженије него раније.

Прослава Међународног дана жена у организацији ОО СНСД-а у Козарској Дубици организована је у сали Ђурђевић, гдје су 8. март прославиле бројне чланице, функционери и симпатизери странке.

Архива