Додик честитао Трампу Дан независности

03.07.2019 Актуелно

Додик је нагласио да је доношење Декларације о независности 4. јула 1776. године, којом је проглашена независност од Велике Британије, од великог значаја не само за САД, већ и за све људе који поштују трајне цивилизацијске вриједности као што су слобода, једнакост, право на живот и демократски поредак, саопштено је из кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Желим да Вам пренесем и моју жељу као предсједавајућег Предсједништва БиХ да градимо искрене односе са САД, поштујући Вас и Вашу политику да се не мијешате у унутрашње ствари других земаља и да подржавате доктрину патриотизма у цијелом свијету, чиме показујете своју опредијељеност и подршку слободном изражавању воље свих грађана – истакао је Додик у честитки.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ изразио је увјерење да ће САД и БиХ наставити да развијају билатералну сарадњу и однос који ће допринијети просперитету и стварању дугорочне стабилности на подручју Западног Балкана.

– Уз искрено уважавање, упућујем Вам искрене честитке у име грађана БиХ и у своје име, уз жељу за даљи просперитет САД и благостање свих њених грађана – наводи се у честитки.

Архива