Мектић експонент политике западних земаља

17.12.2018 Актуелно
 
Kоментаришући Мектићеве тврдње да Kошарац преко својих портала објављује информације против њега, Kошарац је изјавио новинарима да он нема никакав портал, као и да је свима познато да је Мектић био човјек који је „неартикулисано производио различите врсте непостојећих афера и бавио се тиме да покушава да дискредитује одређену структуру људи који долазе из руководства Републике Српске и СНСД-а“. 
 
Према његовим ријечима, Мектић ће остати запажен као човјек конфликта и који је унио на политичком нивоу у Сарајеву раздор међу српским представницима у институцијама БиХ тиме што је веома често на неаргументован начин изрицао квалификације против Републике Српске. 
 
„Он се хвалио у Сарајеву да није био на референдуму о веома значајној теми за Српску као што је Дан Републике Српске. Он је покушао да прави афере које немају аргументе, покушао да буде дио те структуре и политике усмјерене против Српске и појединаца који је представљају“, навео је Kошарац. 
 
Он сматра да је Мектић морао бити више ослоњен на институције Републике Српске него што је био врло понизно ослоњен на институције БиХ и потребе одређених амбасада у Сарајеву.
 

Архива