Нови Град иде у највећу побједу СНСД-а, Додика и Жељке

08.09.2018 Актуелно

 

СНСД је вечерас у Новом Граду одржао предизборни митинг на којем је представио програм и кандидате за НСРС, Парламент БиХ, кандидата за предсједника Републике Српске, Жељку Цвијановић и кандидата за члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика.

На скупу су говорили: Предсједница ОО СНСД Нови Град Сњежана Рајилић, носилац листе за ПДПСБиХ Небојша Радмановић, кандидати за посланике у НСРС Душко Гојић, Вања Бајић и Владана Дакић.
На митингу су говрили и Жељка Цвијановић и Милорад Додик.

Сњежана Рајилић
Промоција успјеха СНСД-а

СНСД је већ десет година на власти у Новом Граду и иза нас су многи капитални објекти и резултати. Ми вечерас промовишемо успјехе СНСД-а који су велики.
Вјерујем у побједу СНСД-а, Жељке Цвијановић и Милорада Додика.

Небојша Радмановић
Једино СНСД може донијети просперитет Републици Српској

СНСД је на побједничком путу. Једино СНСД може донијети просперитет Републике Српске. Наша побједа мора бити величанствена, јер имали смо прилике да видимо како Савез за промјене издаје Републику Српску у Сарајеву. У Сарајеву се чува Република Српска уз вашу подршку. Зато, 7. октобра сви за СНСД, Жељку и Додика.

Душко Гојић
Ја сам дио тима СНСД-а

Ми се овдје сви знамо тако да је видљиво и ко је од нас све ове године шта радио. Ја сам дио тима СНСД-а који проводи политику очувања и развоја Републике Српске. Ваша подршка 7. октобра ће бити снага којом ћемо наставити даљу изградњу Републике Српске.

Вања Бајић
Хоћемо апсолутну побједу СНСД-а

Нови Град је улазна капија Републике Српске и зато се у њему одржава прва предизборна трибина СНСД-а. Ми смо одскочна даска за велику побједу СНСД-а. Наш циљ је апсолутна побједа СНСД-а на свим нивоима власти и побједа Додика и Жељке.

Владана Дакић
СНСД-гаранција сигурне побједе

Част је бити дио побједничког тима Милорада Додика. СНСД и ви сте гаранција наше сигурне побједе. Наша побједа је гаранција боље будућности Новог Града и Републике Српске.

Жељка Цвијановић
Имамо визију развоја

Важно је да будемо окупљени и да кажемо да ћемо радити заједно. Уз Милорада Додика који је чувар Републике Српске, то је лако. Наш мото је да радимо и градимо.
Наш циљ је јака и стабилна Република Српска са стабилним институцијама. Институције Републике Српске раде за просперитет свога народа и Републике Српске.
Република Српска мора увијек бити изнад свега и зато је важна побједа СНСД-а, моја и Милорада Додика.
Савез за промјене је у протекле четири године издавао институције Републике Српске. Важније им је било да у Бањалуку дође самозвани министар самопроглашене косовске државе, него руски писац Прилепин.
Издавали су када су бранили да дође новац за развој Републике Српске и када су слушали Бакира Изетбеговића и њеогову тзв. визију развоја. Идемо у нову побједу за Републику Српску.

Милорад Додик
Побједа СНСД-а и Жељке за стабилну Републику Српску

Жељка ће 7. октобра наслиједити моје мјесто предсједника Републике Српске и оно што сам ја радио да би Република Српска била стабилна. Ја сам увијек вјеровао и знао да Жељка има подршку српског народа. Вјерујем да заједно настављамо даље, је ми, СНСД, Жељка и ја имамо визију развоја. Наша визија је Република Српска, а БиХ је морање. Ми врло добро знамо шза је слобода.

На ове изборе идемо под слоганом: „Под заставом Српске“, јер, ако нема заставе, нема ни барјактара. Ја сам човјек овога народа, и ви сте свједоци у протеклом периоду свих борби и битака које сам ја водио за Републику Српску. Ова побједа 7. октобра морада буде убједљива и брутална и питам се колико пута морамо да их побиједимо да би они то схватили.
Говедарица каже да је Бакир Изетбеговић човјек будућности. Ја тврдим, а и ви сте тога свједоци да је руководство СДС-а издало Републику Српску.
Зато вас позивам да 7. октобра гласате за Жељку јер она све зна и не треба да учи јер она има визију развоја Републике Српске.
Изетбеговићи су непријатељи српског народа и зато је недопустиво да га Говедарица назива човјеком будућности и човјеком који има визију.
Младен Иванић има својих добрих особина, али се понаша у Сарајеву на мјесту члана Предсједништва БиХ као обична љенгуза, јер све што треба, пропушта да уради.
Ово мора бити наша највећа побједа, јер ми морамо имати снагу, а ви сте свједоци да вас ми никада нисмо издали.

Фото галерија:

[widgetkit id=“94″]

 

 

Архива