Цвијановић: Градишка зна како узвратити СНСД-у

27.09.2018 Актуелно

 

„То су пројекти које је Влади Републике Српске предложила локална заједница која је активна, ради и сарађује са институцијама Српске“, нагласила је Цвијановићева на предизборном митингу СНСД-а.

Она је изразила задовољство подршком грађана на скупу у Новој Тополи, истичући да то означава убједљиву побједу СНСД-а на подручју Градишке.

„Постоји разумијевање са народом Градишке. Прошли смо доста тога заједно и побјеђивали велике суше, поплаве и лед, кризу и тешка времена. Они знају како ће узвратити СНСД-у“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да СНСД у овом крају редовно побјеђује на изборима и увијек се одужује људима за ту подршку.

„Ово је добар народ, посвећен слободи и изградњи Републике Српске и зато смо овдје увијек добро дочекани. Људи су дошли вечерас на политички договор са нама о томе шта ћемо радити у будућности“, рекао је Додик.

Он је истакао да је убијеђен да ће народ у Новој Тополи поново гласати за СНСД и кандидате ове странке.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Српске из Изборне јединице два Огњен Жмирић рекао је да Нова Топола од 2012. до 2016. године, када су локалну власт чиниле странке Савеза за промјене, није добила ништа.

„Ове године радимо три километра тротоара у Новој Тополи, реконструишемо Дом културе и улажемо шест милиона КМ у инфраструктуру у Агроиндустријској зони гдје италијанска `Калцедонија` гради објекат за 500 радника. Гради се и тржни центар гдје ће бити запослено најмање 50 радника“, навео је Жмирић.

Он је нагласио да Нова Топола напредује и да је сигуран да ће народ то препознати и поново на изборима подржати СНСД.

На предизборном скупу представили су се и носилац листе за парламент БиХ из Изборне јединице један Небојша Радмановић, носилац листе за Народну скупштину Српске из Изборне јединице два Дарко Томаш и остали кандидати

Архива