Ковачевић: Црнадак наставио да ради оно што најбоље зна – да се брука

26.01.2018 Актуелно

„Да није неозбиљно и тужно, било би сасвим комично да Форум на који замјерке немају и на њему учествују људи попут америчког или француског предсједника, њемачке канцеларке и лидера већине свјетских земаља, критикује нико други, до један Црнадак“, истакао је Ковачевић.

Он је рекао да се, према његовом мишљењу, „иза посљедњег Црнатковог испада крије само повријеђена сујета што су организатори предност у односу на њега указали предсједавајућем Савјета министара Денису Звиздићу, који је јуче напрасно најављен као учесник панел дискусије за коју је раније Црнадак тврдио да ће на њој учествовати“.

„Оно што у овој ситуацији може да забрињава јесте сервилност коју је Црнадак испољио према Звиздићу, а која је изазвана жељом ПДП-а и Савеза за промјене да се на било који начин не угрозе бошњачки гласови на које рачунају у октобру“, оцијенио је Ковачевић.

Он је закључио и да „Црнатков посљедњи испад најилустративније показује његову комплетну оставштину на овој позицији, а која се најбоље изражава кроз двије ријечи – срамота и подсмијех“.

Архива