Званичници Српске честитали новој премијерки Србије

29.06.2017 Актуелно

 

„Вјерујем да ћете са успјехом наставити започете реформске процесе и да ћете мјерама нове Владе додатно допринијети свеукупном расту и афирмацији Србије, како на унутрашњем, тако и на међународном плану“, наводи се у честитки.

Додик је нагласио да је за Републику Српску и њене грађане од велике важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности.

„С обзиром на снажне везе нашег народа, желим и овом приликом поновити чврсту опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Србије“, додаје се у честитки.
Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас честитку Ани Брнабић, поводом њеног избора за предсједницу Владе Републике Србије.

“У име Владе Републике Српске, и у своје име, упућујем Вам искрене честитке поводом избора за предсједника Владе Републике Србије.

Увјерена сам да ћете заједно са министрима у новоизабраној Влади Републике Србије, наставити да креирате и проводите политике које доприносе економском и друштвеном развоју, те да ћете успјети да остварите визију економски снажне и просперитетне Србије.

Влада Републике Српске остаје чврсто опредијељена да наше пријатељске односе и успјешну сарадњу унапређујемо кроз заједничке иницијативе и пројекте у циљу стварања услова за бољи живот наших грађана с обје стране ријеке Дрине.

Уз искрено увјерење да ће Република Србија наставити да корача храбро на свом реформском путу који је трасирала претходна Влада на челу са премијером Вучићем, срдачно Вас поздрављам и желим Вам много успјеха у будућем раду“, наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.

Архива