Додик разговарао са делегацијом Општинског одбора СНСД Теслић

16.06.2017 Актуелно

Предсједник ОО СНСД Теслић упознао је предсједника Додика са актуелним дешавањима у Теслићу те представио новог члана СНСД-а и одборничког клуба наше странке у Скупштини општине Теслић Драгана Савића.

Савић је у претходном периоду дјеловао у одборничком клубу СДС-а и обављао функцију предсједника Актива младих СДС Теслић, али је због размимоилажења са политиком руководства СДС одлучио да приступи СНСД-у и да на тај начин подржи патриотску политику коју води предсједник Додик.

Драган Савић, који је син погинулог борца, истакао је да је његова обавеза према себи као и према својој породици, да подржава ону политику која чува и јача Републику Српску, а да је то управо политика предсједника Милорада Додика и СНСД-а, те да он не може наставити дјеловање у партији чије руководство одступа од заштите националних интереса српског народа и Републике Српске.

Богданић је истакао да је чин Драгана Савића јасан знак да је СНСД препознат као доминантна политичка снага која ради у интересу Републике Српске, те да ће у наредном периоду ОО СНСД Теслић као и одборнички клуб бити консолидовани и ојачани. Покушаји политичких противника да уздрмају јединство одбора дефинитивно су пропали.

Предсједник Додик захвалио је Драгану Савићу на указаном повјерењу и нагласио да управо ставови људи као што је Савић показују сву исправност патриотске политике СНСД-а и стварају обавезу да се истрајно настави са политичком борбом за очување статуса и права Републике Српске без обзира на све притиске са којима се суочавамо. Уз такву политику СНСД ће у Теслићу убрзо повратити политички примат и у локалној скупштини, а долазак Драгана Савића у наше редове значајан је корак у том смјеру.

Предсједник Милорад Додик указао је на неопходност још снажнијег политичког рада СНСД-а, затражио потпуно јединство странке и одборничког клуба и истакао да неће бити толерисано било какво дјеловање мимо утврђених политика и органа СНСД-а.

Архива