Мајкић: Босић да направи увид у стенограм сједнице

31.05.2017 Актуелно

 

„Посланик СББ-а Дамир Арнаут изашао је и рекао то што сам ја поновила на телевизији и немам ништа томе да додам. Има још људи који ће то потврдити. Надам се да ће Арнаут бити довољно храбар и да ће то поновити и на Комисији. То је речено пред 40 посланика“, изјавила је Мајкићева новинарима у Сарајеву.

Шеф Клуба посланика СНСД-а Сташа Кошарац рекао је новинарима да нема потребе коментарисати „човјека који негативно коментарише сусрет предсједника Републике Српске Милорада Додика са Његовом светошћу патријархом српским Иринејом или са руским предсједником Владимиром Путином“.

„Овдје је потпуно јасно да је то политика коју све више људи у БиХ и странаца заобилазе. Не бих да придајем превише значаја онима који су девастирали властиту странку, нити онима који се на органима своје странке /СДС/ смију вицевима о Радовану Караџићу и Ратку Младићу“, поручио је Кошарац.

Он је позвао Босића да поднесе сличне пријаве и против свих чланова Клуба посланика СНСД-а.

Према његовим ријечима, чланови и функционери СНСД-а често су били изложени вулгарним увредама СДС-а, те нападима на породице и приватне животе, иако су они само бранили своје легитимне политичке ставове.

„Босић је дефинитивно рекордер у изборним губицима и поразима“, закључио је Кошарац.

Архива