Додик: Говедарицa да се прибере и уозбиљи

18.05.2017 Актуелно

 

„Једна од тих чињеница је да је СДС у коалицији са СДА. Дакле, Говедарица је у коалицији са /предсједником СДА/ Бакиром Изетбеговићем и не разумијем о чему он говори када помиње моје име уз име Бакира Изетбеговића. Као предсједник Републике Српске немам никакве везе са Изетбеговићем, нити је партија, чији сам предсједник, у коалицији за СДА“, рекао је Додик Срни на питање да прокоментарише изјаву Говедарице да он и Изетбеговић не могу да опстану на политичкој сцени један без другог, поручивши им да „зауставе приче којима шире страх код грађана, умјесто да им омогуће бољи живот и перспективу у будућности“.

Он је нагласио да што се тиче бољег живота и перспективе грађана о којој лажно говори Говедарица, довољно га је подсјетити на неразумну инат одлуку СДС да не подржи закон о акцизама и тиме директно заустави улагања у путеве, ауто-путеве, здравство и пољопривреду Републике Српске.

„Зато нека Говедарица престане ронити лажне сузе, нека се искрено прихвати свог посла и престане служити интересима ван Републике Српске, ако већ од те исте Републике Српске прима плату и све остале привилегије“, поручио је Додик.

Архива