Додик: Тадић – човјек који није одустајао од базичних вриједности у политици и животу

24.05.2017 Актуелно

 

Комеморацији је присуствовао и предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик, који је новинарима изјавио да је Тадић у овој странци обављао значајне дужности одборника, посланика, па све до замјеника градоначелника Приједора и да је у доста сложеним околностима водио приједорски одбор СНСД-а.

„Он је био тих и ненаметљив човјек, никада бучан. Једино што је бучно било у његовом животу јесте био начин како је отишао изненада и то нас је све затекло, а поготово мене, јер смо имали низ договора како даље да се крећемо. Памтићу га као доброг човјека који је волио Приједор, Републику Српску и борце Републике Српске и човјека који није одустајао од базичних вриједности у политици и животу“, навео је Додик.

Окупљенима се обратио и члан Извршног одбора Градског одбора СНСД-а Приједор Владо Рељић, који је евоцирао успомене на заједничке дане проведене у дјетињству, младости, на радном мјесту у Рудницима жељезне руде /РЖР/ „Љубија“, те и касније, током изградње Републике Српске, па све до Тадићеве изненадне смрти.

Комеморацији у препуној сали Позоришта Приједор присуствовали су бројни представници политичког и друштвеног живота овога града и Републике Српске.

 

Архива