Додик: Бореновић је мени и мојој породици одавно ставио мету на чело

19.05.2017 Актуелно

 

„Бранислав Бореновић је и мени и мојој дјеци и мојим унуцима ставио одавно мету на чело, лажући и сплеткарећи о имовини коју наводно имамо и како смо је стекли, а данас се као и свака кукавица покушава сакрити иза опасних инсинуација да неко спрема његову ликвидацију. Ако Додик упита одакле вам куће и станови и у земљи и свијету, онда Додик спрема ликвидацију. Ако они неосновано лажу годинама о мојој имовини, онда је то борба за истину. Неће бити да је тако“, поручио је Додик.

На питање Срне да прокоментарише тврдње које је предсједник ПДП-а изнио на конференцији за новинаре у вези са његовим синоћњим гостовањем на РТРС-у, Додик је рекао да Бореновић ниједном ријечју није негирао тврдње које је он изнио у емисији „Печат“, када је говорио о његовој имовини у Бањалуци.

„Сва салва увреда, лажи и подметања, које су му специјалност, послужиле су само да се замагли суштина моје изјаве – колико вриједи његова кућа и каквог имовног стања је прије рата била његова, а каквог моја породица“, истакао је Додик.

Говорећи о Бореновићевој тврдњи да је он у име ПДП-а одбио „Бутмирски пакет“, а да је Додик тада рекао да је за НАТО, док је пред камерама рекао да је против, предсједник Српске је оцијенио да „приче о Бутмиру, НАТО савезу и остале небулозе које је Бореновић изнио служе за засмијавање јавности“, која, како каже, већ годинама одлично зна и његове, а и ставове ПДП-а.

Архива