Додик: Инцко – познати кловн међународне заједнице

10.01.2017 Актуелно

Додик је изјавио Срни да је „период глуматања дипломате завршен – маске су пале“, а Инцко је овом изјавом подсјетио да припада онима који су у вријеме поменуте НДХ подржавали ту злочиначку творевину у којој је нестало више стотина хиљада Срба и покренуо сумњу да он и данас гаји симпатије према тој злочиначкој творевини.

„Било би занимљиво знати на којој страни историје му је била породица у Другом свјетском рату, када тако олако, без имало одговорности изговара шта изговара, не мислећи да га прати цијели један народ док се он обраћа мени. Али, то је Инцко. Лупи, ако остане жив појашњава, и за све то узме 25.000 евра мјесечно“, истакао је Додик.

Предсједник Српске је навео да је ова Инцкова изјава заиста озбиљна, те да је зато коментарише, али да је он тако неозбиљан тип да не завређује ни слова коментара, нити било каквог сусрета у будућности.

„Колики је Инцко кловн говори и чињеница да не зна ни да би као високи представник требало да чува Дејтонски мировни споразум и Републику Српску, као потписницу тог споразума. Ако међународна заједница у БиХ жели да очува мрву свог достојанства, морала би му што хитније купити карту за Аустрију, јер изигравајући кловна, он је од међународне заједнице у БиХ направио циркус“, закључио је Додик.

Архива