Југовић: „Сложно за Пале“ – тим који нуди промјене

02.09.2016 Вијести из кампање

„Мислим да је у овом тренитку сазрело вријеме за промјене и да коалиција „Сложно за Пале“ нуди један квалитетан програм“, рекао је Југовић на скупу СНСД-а и партнера из шест коалиционих политичких партија – ДНС-а, СП-а, Уједињене Српске, Савеза за демократску Српску, Покрета за наш град и Еколошке партије Републике Српске окупљених у Коалицији „Сложно за Пале“, којим су обиљежили почетак предизборне кампање за предстојеће локалне изборе.

Југовић је истакао да је ова коалиција направила Програм за промјене у којем је приоритетан задатак – запошљавање.

Према његовим ријечима, осим запошљавања, нуде и програм за борачке категорије, омладину, развој спорта, културе, екоплогије, туризма…

„Не постоји сегмент који нисмо обухватили и мислим да ће четири године мандата бити довољне да се уради доста тога“, поручио је Југовић.

Носилац листе ДНС-а за Скупштину општине Пале Мирослав Симовић истакао је да они подржавају кандидатуру Бошка Југовића /СНСД/ за начелника Пала и да је данашњи скуп показао да су Пале сазреле за промјене.

Он је изразио увјерење да ће након 20 година Пале коначно добити промјене и да ће 2. октобра Бошко Југовић бити нови начленик општине.

Архива