Oдборничка листа СНСД-а у Мркоњић Граду спој младости и искуства

02.09.2016 Вијести из кампање

„Бирали смо их по томе да су добри људи, да су препознати у својим срединама, да су поштовани и уважавани. Сигуран сам да ће /кандидат за начелника општине/ Дивна Аничић са овим људима и са коалиционим партнерима ДНС-ом и СП-ом наставити успјешно да води наш град“, рекао је Тегелтија окупљеним члановима странке након симболичног лијепљења првих плаката СНСД-а у овој општини поводом званичног почетка предизборне кампање.

Тегелтија је подсјетио да су и ранијих година први дан кампање искористили за посјете суграђанима и за подијелу промотивног материјала кандидата за одборнике и за начелника општине.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Мркоњић Град Дивна Аничић подсјетила је да је у протеклим годинама Мркоњић Град постао примјер снажне општине са развијеном привредом и са јасним планом развоја.

„У ове изборе идемо са јасним планом шта хоћемо, морамо и даље радити и развијати и дати шансу сваком ко жели да ради. Мјесец дана кампање је пред нама, не бавимо се другим партијама, ми само тражимо наше мјесто, тражимо подршку за оно што смо урадили и што желимо урадити“, рекла је Аничићева, која је актуелни начелник општине.

Носилац одборничке листе СНСД-а са локалну Скупштину Крстан Томић убијеђен је у побједу СНСД-а на локалним изборима јер, како каже, имају аргументе иза себе.

„Политика СНСД-а је овдје унијела много промјена од 2004. године. Наш град сигурно изгледа другачије, сврстан је у ред развијених општина захваљујући доброј сарадњи политике са локалном и републичког нивоа“, истакао је Томић.

Аничићева, Томић, Тегелтија и најмлађи кандидат за одборника Јелена Ћулум вечерас су симболично залијепили прве плакате, чиме је озваничен почетак предизборне кампање.

Архива