Морамо упорно градити оно што имамо

19.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик, шеф општинског изборног штаба Бојан Видић, носилац одборничке листе Никола Савић и кандидат за начелника Младен Крекић.

Милорад Додик
Модрича се може поносити развојем и стабилношћу

Подржавам Младена Крекића, нашег кандидата за начелника и желим да Модрича има стабилну власт. СНСД је стратешка странка која стратешки развија Републику Српску и Модричу.
Иза нас су реализовани бројни пројекти и трајна дјела.
Република Српска је са СНСД-ом све ове године стабилна и безбједна. Економска ситуација је задовољавајућа. Ми поносно можемо говорити о економско-социјалној ситуацији Републике Српске. Остали смо стабилни и поред неповољне и тешке економске кризе која влада свијетом. Наше плате и пензије су на нивоу региона. Плате здравствених и просвјетних радника су веће за 100 евра него у Србији.
Позивам вас да изаберете структуру СНСД-а која може да Модричу повуче напријед. Модрича се од 2004. до данас може поносити својом стабилношћу.Успјешна Република Српска је збир успјешних општина које води СНСД.
Иза СДС-а сукриминал и издаја, а иза нас дјела и часна одбрана Републике Српске. Морамо упорно бранити оно што имамо. Република Српска хоће дa буде видљива и да одлучује о својим ресурсима.
Увијек сам бранио позиције Републике Српске. Ми немамо проблема са Бошњацима, већ са политикама које долазе из Сарајева и из далека.
Морамо створити услове за инвестирање. Овуда ће проћи аутопут који ће вас повезати са Београдом. Ми желимо да дођемо до свакога од вас и свакоме да помогнемо.
СНСД и Младен Крекић су прави избор за заједнички успјех. Увјерен сам у нашу велику побједу.

Младен Крекић
СНСД је побједничка породица

Ви процјењујете какав сам. Ми смо побједничка породица СНСД-а. Пред нама је велики задатак, пред нама је испит зрелости. Позивам вас да гласате за оне који ће вам донијети добро и бољи живот.
Гласајте за бољег гледајући његова дјела.

Никола Савић
Напријед за бољу и снажнију Модричу

Модрича је град поштених људи који зна да ће гласати за најбољег, а то је СНСД. Обећавамо рад, ред и дисциплину. Ми дајемо шансу новим и младим људима, учесницима рата и дјеци погинулих бораца. Ми смо изабрали јединство и слогу.
Са СНСД-ом идемо напријед у бољу и снажнију Модричу. Позивам вас да бирате праве и провјерене, а то је СНСД и Младен Крекић.

Бојан Видић
СНСД ће побиједити

Посљедњих 12 година од када је на челу ове општине СНСД и Младен Крекић су године успјеха, прогреса и напретка. Вјерујем да је овај пут избор врло прост и јасан, а то је СНСД и Младен Крекић.

Архива