Додик: Дубица тражи нови искорак и нову димензију

29.09.2016 Вијести из кампање

„Овдје сам да подржим Општински одбор СНСД-а и Раденка Рељића за начелника општине. Мислим да Дубица тражи један нови искорак, нову димензију, коју може да добије управо са новим начелником, са СНСД-ом и нашим коалиционим партнерима“, рекао је Додик новинарима на централном предизборном скупу СНСД-а у Козарској Дубици.

Он је подсјетио да је за ту општину увијек било добро када је кореспондирала са републичком влашћу и додао да то поново треба обезбиједити у Козарској Дубици.

Након 16 одржаних трибина у сеоском подручју општине, кандидат СНСД-а, ДНС-а и Социјалистичке партије за начелника општине Козарска Дубица Раденко Рељић /СНСД/ изјавио је да очекује изузетно добар резултат на изборима и стабилну скупштинску већину заједно са коалиционим партнерима.

„Ми смо позитивно изненађени великим одзивом грађана на нашим передизборним скуповима, што говори о томе да нам грађани вјерују и у прилог томе да имамо најквалитетнију одборничку листу и најквалитетније људе“, рекао је Рељић.

Централни предизборни скуп СНСД-а у Козарској Дубици одржан је у спортској дворани, а скупу је присуствовао велики број грађана, чланова и симпатизера те странке.

Представљен је програм развоја Козарске Дубице у наредне четири године и кандидати са одборничке листа СНСД-а.

Фото галерија:

[widgetkit id=“81″]

Архива