Бањалука се опредијелила за СНСД и Радојичића

29.09.2016 Вијести из кампање

Додик је истакао да СНСД на локалне изборе у Бањалуци излази с образом, те да је та партија учинила много за град на Врбасу.

„Потребно је изабрати Радојичића, који би могао да да нову димензију у развоју Бањалуке, а која иде са савременим токовима у региону и свијету. За то постоје потенцијали, а основни је управо човјек који се зове Игор Радојичић са својим сарадницима, који ће бити изабрани за одборнике у градској скупштини“, рекао је Додик.

Он је додао да очекује да ће Радојичић побиједити на изборима са великом разликом.

Додик је рекао да је СНСД у мјесец дана кампање одржао преко 3.700 скупова, те да је он сам учествовао у око 77 скупова организованих широм Српске.

„Наша кампања није била усмјерена ка блаћењу других и измишљању негативних и лажних прича о другима, него на оно шта смо радили и шта желимо да учинимо“, поручио је Додик новинарима у бањалучкој Спортској дворани „Борик“, гдје су представљени кандидати те странке за одборнике, начелнике и градоначелнике.

Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП-Уједињена Српска за градоначелника Бањалуке на локалним изборима Игор Радојичић навео је да је у кампањи било доста времена да се пошаљу поруке и разговара са грађанима.

„Представили смо листу кандидата која је одлична за Бањалуку, као и програм који ћемо да радимо одмах 1. новембра, па затим од јануара 2017. године и у наредних десетак година. То је једно стратешко промишљање Бањалуке у свим сегментима од здравства, школства, финансија до комуналних питања и сигурности“, рекао је Радојичић.

Он је изразио увјерење да су Бањалучани препознали капацитет СНСД-овог тима који може да поведе град у нову фазу развоја.

Носилац одборничке листе СНСД-а на локалним изборима Срђан Амиџић је навео да је увјерен да ће заједно са својим тимом након 2. октобра наставити комуникацију с грађанима у циљу рјешавања њихових проблема.

Уз највише руководство странке, скупу су присуствовали и представници политичких субјеката који су пружили подршку кандидатима СНСД-а – Ненад Стевандић испред Уједињене Српске, Драгутин Родић испред ДНС-а и Раденко Комљеновић испред СП-а.

Из СНСД-а су на завршној конвенцији позвали грађане да пруже подршку одговорној и одлучној политици странке, доказаној на свим нивоима – од развоја градова и општина које су предводили страначки кадрови, до успјешно одржаног референдума о Дану Републике.

Локални избори биће одржани у недјељу, 2. октобра.
Архива