СНСД има визију развоја Лакташа

05.10.2012 Актуелно

Сњежана Келечевић
ЗНАМО КАКО ТРЕБА РАЗВИЈАТИ ЛАКТАШЕ
Треба нам стабилна скупштинска већина и сигурни смо да то  Лакташи знају. Спремни смо за нове развојне пројекте, а иза нас су Лакташи као најразвијенија општина у Републици Српској. Ми знамо како треба развијати Лакташе. Имамо планове и знамо шта хоћемо. Ми смо највећа снага и ми идемо ка новој, великој побједи седмог октобра.

Никола Шпирић
ОВО ЈЕ ВРИЈЕМЕ СНСД-а и ДОДИКА
Није вријеме да идете назад већ напријед. Ви овдје све знате и вама не треба много говорити за кога седмог октобра гласати

Мишо Тополовић
ЛАКТАШИ ПРЕПОЗНАТЉИВИ ПО СНСД-у.
Хвала за подршку. Све ове године и хвала што сте препознали визију визионара из СНСД-а. Лакташи су препознатљиви захваљујући вама што сте нам дали подршку још 1997. године.
Ми смо најуређенија општина у Републици Српској и БиХ. Ми смо трећа општина по пуњењу буџета у Републици Српској и општина са најмање незапослених. Влада Републике Српске је у ово општину уложила 81 милион КМ. СНСД има визију развоја Лакташа. Ми имамо стратегију развоја и Лакташи ће 2016. године бити као општине у ЕУ. Ми знамо како треба изграђивати Лакташе.

Милорад Додик
НАСТАВИЋЕМО ДА ГРАДИМО ЛАКТАШЕ
Мој избор су ови дивни одборници и Мишо Тополовић као начелник. У ову општину је уложено, не 80, већ 180 милиона КМ. То је износ који је тачан, јер у њега улази и новац уложен у изградњу аутопута. Лакташи ће бити средиште аутопутева у Републици Српској. Морамо остати заједно. Ми смо мала средина али интернационално позната.
Уредићемо још многе ставри али желим да издвојим уређење обале Врбаса.
Нећу вас молити за глас, то је ваше право али бавићу се политиком све док ви у Лакташима будете гласали за мене. Само успјешна друштва имају успјешне вође. Ви то имате. Наставићемо и даље да градимо Лакташе.

Архива