Вишковић: МУП гарант стабилности и безбједности свих грађана Српске

03.04.2024 Актуелно

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковћ упутио је честитку министру унутрашњих послова Синиши Карану, директору полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњх послова Републике Српске, поводом Дана полиције – 4. априла.

– У име Владе Републике Српске и у своје име, Вама и свим припадницима полиције упућујем најсрдачније честитке поводом Дана полиције, са жељом да, као и до сада, са великим успјехом наставите да обављате своје послове и задатке. Министарство унутрашњих послова, са својим часним припадницима, који свакодневно обављају тежак и одговоран посао, представља једну од најважнијих институција Републике Српске и гарант је њене стабилности и безбједности свих њених грађана – рекао је Вишковић.

Влада Републике Српске, каже увијек је била снажна подршка нашој полицији у настојању да се модернизацијом прилагоди изазовима савременог друштва и новим облицима безбједносних изазова са којимa се суочавамо.

– И у годинама пред нама, улагање у даљи развој полиције биће један од приоритета Владе Републике Српске, свјесни да тиме јачамо владавину права и још више побољшавамо безбједност Републике Српске и њених грађана. Обиљежавање Дана полиције, прилика је да се са поносом и поштовањем сјетимо и одамо почаст свим припадницима Министарства унутрашњих послова који су у Одбрамбено-отаџбинском рату храбро положили своје животе за слободу Републике Српске и свих нас, и да поручимо да их Република Српска никада неће заборавити – наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

Архива