Додик: Поздрављам сваку иницијативу која води развоју и просперитету Бањалуке

22.04.2024 Актуелно

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку свим грађанима и руководству Бањалуке поводом 22. априла – Дана града и 79. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

– Поводом 22. априла, једног од најзначајнијих датума у историји Бањалуке, упућујем вам најсрдачније честитке са жељом да и у будућности достојанствено обиљежавамо ову велику побједу и очувамо слободу – навео је Додик у честитки.

Он је истакао да је Бањалука током свих ових година градила и стекла репутацију успјешног административног, економског, универзитетског, спортског, политичког и културног центра чије знаменитости и богато историјско насљеђе представљају извор поноса за локално становништво, али и за цијелу Републику Српску.

– Уз истрајну подршку републичких институција увјерен сам да ће руководство Бањалуке радити на стварању повољног амбијента за живот и рад свих њених грађана, те у том смислу поздрављам сваку иницијативу која води развоју и просперитету – наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Архива