Додик: МУП Српске успјешно обавља задатке у борби против свих безбједносних пријетњи

03.04.2024 Актуелно

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку, поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске, министру унутрашњих послова Синиши Карану, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима МУП-a Републике Српске.

– Поводом Дана полиције Републике Српске, у име грађана Републике Српске и у своје лично име, вама и свим припадницима МУП-а Републике Српске, желим да честитам дан обиљежавања њихове службе и посвећености – рекао је Додик.

Истакао је да МУП Српске професионалним радом успјешно обавља задатке у борби против свих безбједносних пријетњи, потврђујући да је МУП један од кључних чинилаца и незамјењив дио безбједносног сектора Републике Српске.

– Уједно, његујући дугогодишње традиције и пратећи савремене токове, данас се сврставате у ред врхунски организованих служби безбједности – поручио је Додик.

Навео је да овај датум подсјећа на важност мира и слободе, те сјећање на све оне који су се борили за те вриједности.

– Свим припадницима полиције који су уткали своје животе у темеље Републике Српске одајемо посебно почаст и изражавамо своје дубоко поштовање и захвалност. Желим вам срећан Дан полиције, професионалне успјехе, много личне и породичне среће и да нам се Република Српска развија, да је сви заједно чувамо за будуће генерације – наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Архива