Кошарац: Санкције – доказ америчке бахатости

13.03.2024 Актуелно

Најновије санкције Сребренки Голић и сарадницима предсједника Српске Милорада Додика – Браниславу Окуки и Јелени Пајић Баштинац нови су доказ америчке бахатости и наставка политике против српског народа и Српске, навео је министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац.

Кошарац је на Инстаграм налогу навео да су санкције дословно иживљавање над људима који нису починили апсолутно никакав прекршај.

– Апсурдна политика у најбуквалнијем смислу ријечи! Америчке санкције због организовања 9. јануара, Дана Републике Српске, не могу нас поколебати. Да будем потпуно искрен, славићемо их као ордење! Никада нећемо подлећи притиску, пријетњама и уцјенама. Не могу нас зауставити у заштити интереса Српске, њеног уставног капацитета, српског народа и свега што Српску чини државом. Неће нас застрашити апсурдним санкцијама, а још мање спријечити да поносно и достојанствено славимо рођендан наше отаџбине, настале у миру и на демократски начин – истакао је Кошарац.

Додаје да је Српска наша љубав и гарант нашег опстанка на овим просторима.

– А шта о томе мисли америчка администрација, Марфи, Шмит и компанија… Па до тога нам је као до лањског снијега! – поручио је Кошарац.

Архива