Вулић: Суд БиХ је Голи оток 21. вијека за Србе

06.02.2024 Актуелно

Када Србин ради Србину о глави, добијете процес без правде, права и закона, нагласила је потпредсједник СНСД-а Сања Вулић.

– У свим нормалним земљама тужилац води поступак, а Суд нема право да се петља у рад Тужилаштва. Након што је Миланко Кајганић формирао тужилачки тим или тим за одстрел Милорада Додика, америчка Амбасада им је послала похвалнице – написала је Вулићева на Инстаграму.

Како се судије, попут Мирсада Стрике, нису жељеле спуштати у каљужу неправде, додала је Вулићева, извукли су Сену Унузовић, судију која покушава бесрамно кориговати евентуалне пропусте Тужилаштва.

– У предмету против предсједника Републике Српске Милорада Додика судија говори тужиоцу шта да чита, уз опаску: „То прескочите“. Исто тако је Сена Унузовић прескакала све оптужнице које се тичу страдања српског народа у Челебићу и Коњицу. Ви од такве жене очекујете правичност? Закон о заштити од дискриминације је у потпуности прекршен – нагласила је Вулићева.

Она је констатовала да кадар СДА суди предсједнику СНСД-а, Бошњакиња која је била припадник такозване Армије БиХ суди Србину?

– И шта је БиХ? Земља прогона српског народа! Суд БиХ је Голи оток 21. вијека за српски народ – истакла је Вулићева.

Архива