Вулић: Посветити се Марфијевом сценарију значи да сте на путу издаје и пропасти

23.10.2023 Актуелно

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је да би било поштено, искрено и транспарентно да предсједник СДС-а Милан Миличевић упозна јавност одакле средства његовим дојучерашњим саборцима за пословне просторе широм Републике Српске на атрактивним локацијама за страначке просторије.

Вулићева је упитала Миличевића одакле СДС-у средства и одакле су стигла за финансирање скупих дизајнерских рјешења страначких просторија, као и за кампању на дан избора, посебно у Општинском одбору у Теслићу на чијем је челу, а, како је навела, познато је да га је било у изобиљу.

– Коло среће се окреће, господине Миличевићу, и немојте да постанете жртва сопствених оптужби и сумњи – рекла је Вулићева.

Реагујући на изјаву Миличевића да је СНСД, како каже, учествовао у политичкој корупцији и куповини опозиционих политичара, Вулићева је појаснила Миличевићу да је маркетинг јача страна СНСД-а, а рад на терену са грађанима је кључ успјеха СНСД-а, те да је само стратешка чланарина СНСД-ових функционера довољна да у све изборе циклусе уђе са најбољом пропагандом.

– Када изгубите емпатију за српски народ, а посветите се сценаријима Мајкла Марфија, засигурно сте на путу пропасти и издаје. Туђи новац је проклет, а народ који посустане пред доларима или фунтама, посустао је пред својом слободом – поручила је Вулићева.

Архива