Цвијановић: Опозициона наклапања у образложењу санкција, нека нам саопште који су опозиционари купљени

22.10.2023 Актуелно

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да би био ред да или опозиција или америчка Амбасада у БиХ саопште који су то опозициони политичари „купљени“ и каква је то уопште прича, у којој неко избацује санкције причајући такве глупости годину дана након избора.

На питање Срне да прокоментарише изјаву предсједника СДС-а Милана Миличевића да не посједују доказе да ли је или није Игор Додик учествовао у политичкој корупцији и куповини опозиционих политичара, али је, како каже, јасно да се тиме бавио СНСД, Цвијановићева је одговорила да је то већ класика, за пораз на изборима нису криве губитничке партије – њима је крив или народ или је крива власт.

– Они су пред изборе увијек побједници, на изборима губитници, а након избора креће кукање амбасадама. Да имовина и /Кристијан/ Шмит нису проблем, не би било ни рециклираних прича о купљеним опозиционарима. Знамо да су се поједини опозиционари жалили страним амбасадорима након изгубљених избора, правдајући свој пораз наводним куповинама људи из својих редова – нагласила је Цвијановић.

Они су једна димензија, рекла је потпредсједница СНСД-а, а сасвим друга је да се таква опозициона наклапања годину дана након избора налазе у образложењу санкција које сад уводе сину предсједника Републике Српске.

Архива