Вучић: На свијету нема ничега важнијег од слободе

05.08.2023 Актуелно

Никада не смијемо да изгубимо из вида то да чувамо нашу највећу вриједност, а то је наша љубав према слободи, изјавио је предсједник Србије Александар Вучић.

Вучић је рекао да је српски народ познат по својој љубави према слободи и да му се због тога диве и они који о српском народу говоре све најгоре.

– Од слободе нема важније ријечи, нема важнијег појма, нема ничега важнијег на свијету од слободе. Чуваћемо слободу нашег народа, чуваћемо слободу Србије, увјерен сам да ћете чувати слободу Српске. Увијек ћете имати подршку своје Србије. Србија није тамо далеко, Србија је у свим вашим срцима, баш као што је и Република Српска у нашим срцима и баш као што су сви Крајишници у срцима свих нас и у Србији и у Српској – поручио је Вучић.

Подсјећамо, у Приједору је синоћ одржано централно обиљежавање Дана сјећања на све Србе страдале и прогнане у хрватској акцији „Олуја“.

Протјерано је 250.000 крајишких Срба, а убијено и нестало скоро 2.000, од којих су око три четвртине били цивили старији од 60 година.

Архива