Додик: Честитка Југовићу и Симићу поводом Велике Госпојине

28.08.2023 Актуелно

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас честитке начелнику општине Пале Бошку Југовићу и градоначелнику Дервенте Милораду Симићу поводом празника Успења Пресвете Богородице – Велике Госпојине, који Пале обиљежавају као Дан општине и крсну славу, а Дервента као Дан града.

У честитки Југовићу, Додик је зажелио да у складу са традицијом и обичајима буде прослављен овај велики хришћански празник и веома важан датум у колективној свјести српског народа, у здрављу и благостању заједно са сарадницима, пријатељима и свим људима добре воље.

– Нека вам Господ услиши све молитве и испуни жеље, те подари снаге и вјере да истрајете на путу дијалога, његовања патриотизма и српског националног бића, а самим тим просперитета и развоја општине Пале – наводи се у честитци.

У честитки Симићу, Додик је навео да је Дервента претходних година биљежила значајне резултате, развијала се и расла заједно са Републиком Српском, уз увјерење да ће у будућем времену успјешно одговорити свим изазовима са којима се сусрећу локалне заједнице у свом раду и наставити да се развија на задовољство њених становника, саопштено је из Кабинета предсједника Републике.

– У то име, упућујем Вам пуну подршку републичких институција и желим много успјеха у даљем раду – наводи се у честитки. предала свој дух у руке Спаситеља.

Архива