ГрО СНСД Добој и ОО СНСД Србац обиљежили Дан жена

03.03.2023 Актуелно

Градски одбор СНСД-а Добој и Општински одбор СНСД-а Србац уприличили су вечерас обиљежавање 8. марта – Дана жена.

Прославам у Добоју и Српцу присуствовао је и предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а Милорад Додик.

Актив жена Градског одбора СНСД-а Добој уручио је вечерас захвалницу лидеру СНСД-а Милораду Додику уз поруку да остају одане странци и Републици Српској.

Добој - СНСД прослава 8. Март (Фото: Б. Здриња)

– Поштовани предсједниче Додик, неизмјерно Вам хвала за све прилике, задатке и повјерење дато женама. Остајемо вриједне, одане и предане СНСД-у и Српској – наведено је на захвалници Актива жена.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас у Добоју да се настављају започети развојни пројекти у овом граду и планирају нови, захваљујући окупљању око заједничког циља да ова локална заједница буде што успјешнија.

Додик је рекао да је оно што је прије неколико година у овом граду урадио заједно са Обреном Петровићем – формула успјеха.

Милорад Додик (Фото: Б. Здриња)

Предсједница Актива жена добојског СНСД Дијана Каленић изјавила је да је добојски Градски одбор СНСД-а најорганизованији и најмасовнији, уз несебичну помоћ предсједника овог одбора Обрена Петровића и лидера странке Додика.

Замјеник предсједника Градског одбора СНСД-а Данијел Јошић поручио је да жене чине темељ ове странке у Добоју, а потврда је то и присуство њих око 1.200 на вечерашњем скупу.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је Актив жена странке најснажнија организација у партијској структури што показује и  окупљање у Српцу поводом прославе Дана жена, гдје је било око 600 званица.

– Овим показујемо поштовање, да би се окупили и показали да нас има. Жене су носиле кампању и треба да им се одужимо тражећи енергију за будуће активности – рекао је Додик.

Архива