Вулићева поручила Прутини: Не може се против воље народа Српске

27.10.2022 Актуелно

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић истакла је да је предсједник ЦИК-а БиХ Суад Арнаутовић на данашњој сједници ове комисије „ујео за срце“ Вању Бјелицу Прутина.

– Иако није заплакала, мада се очекивало, Прутина је запјенила од муке јер јој ништа није помогло да устоличи Јелену Тривић на мјесто предсједника Републике Српске, па ни устоличење блиског сродника Срђана Бјелице у Центру за складиштење гласачких листића у Источној Илиџи – рекла је Вулићева за Срну, додавши да је јавност у Републици Српској данас сигурно упознало њено право лице.

Она је навела да мањкавости у изборном процесу много, али то је показатељ да је неопходно унапређење изборног процеса, а не насилнички покушај прекрајања воље грађана Српске.

– Не може се против воље грађана Републике Српске, предсједник Републике Српске је Милорад Додик. А, како Суад Арнаутовић рече, треба поштовати вријеме, па стога Вањи Бјелици Прутини топло савјетујем да уђе у изборни процес – поручила је Вулићева, нагласивши да ће неискуство Вање Бјелице Прутине остати најдоминантније током Општих избора у БиХ 2022. године.

Архива