Додик: Наставља се са улагањима у Пале

27.10.2022 Актуелно

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас да ће наставити да улаже у општину Пале.

– Наставићемо да улажемо у изградњу Олимпијског центра „Јахорина“, који је веома важан за овај крај, у гондолу Пале – Јахорина – рекао је Додик обраћајући се члановима и симпатизерима странке на Палама гдје прославља изборну побједу за предсједника Републике Српске.

Он је изразио жељу да Пале буду мјесто које ће обиљежити ово вријеме, а то се, како је појаснио, може урадити само са добрим пројектима, али и са младим људима, а да би они стицали најбоља знања наставиће се улагати у школе, факултете.

Додик је окупљенима пожелио све најбоље, нагласивши да ће захтјеве за развој Пала ставити у највећи приоритет.

– Ми иза себе остављамо резултате, а један од највећих је и ова јако значајна побједа коју не доживљавам као своју него побједу свих нас. Срце ми је пуно и даје ми храбрости али и обавезује ме да више заједно радимо и у ово тешко вријеме покушамо донијети најбоље одлуке – истакао је Додик.

Он је додао да му је драго што је вечерас у Палама, те најавио да ће славља организовати у наредних мјесец дана.

Предсједник Општинског одбора СНСД Пале Бошко Југовић захвалио је свима присутнима коју су дошли да прославе побједу лидера странке Милорада Додика за предсједника Српске.

– Вечерас први имамо прилику да славимо побједу Додика и кажемо углас „Милорад Додик је предсједник Републике Српске“. Сада сви имате прилику да у предсједнику Републике имате пријатеља, великог пријатеља Паљана, Сарајевско-романијске регије – истакао је Југовић.

Југовић је рекао да је то знак да ће Пале бити пријестоница Републике Српске и да желе да иду напријед.

Када је ријеч о контролном бројању гласова за предсједника Републике Српске, Југовић је рекао да се показао прави резултат.

Прославу побједе Додика и СНСД-а на свим нивоима власти на општим изборима, организовао је Општински одбор СНСД-а Пале, а окупљен је велики броја чланова и симпатизера странке

Архива