Вишковић: Изградња нове дионице према Прибоју наредне године

27.09.2022 Актуелно

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Радован Вишковић изјавио је данас да је власт предвођена СНСД-ом у овој години инвестирала више од пола милиона КМ у општину Рудо и да је у плану да се у наредној години крене са изградњом нове дионице пута према Прибоју.

Вишковић је у Рудом, гдје је одржан предизборни скуп СНСД-а, истакао да је у питању кључна инвестиција коју је кандидовала локална заједница и да ових дана очекују завршетак пројектно-техничке документације.

Он је подсјетио и да се воде разговори о начину како да Република Српска преузме оно што је компанија „Комсар“ имала на овом подручју, хотел и пројекте хидроцентрале „Мрсово“, као и термоелектране три у Угљевику.

– Уколико то приведемо крају на обострано задовољство, овај хотел ће бити пренесен на локалну заједницу која ће управљати тим објектом, а хидроцентрала `Мрсово` ће бнти у власништу Републике Српске, односно „Електропривреде“ – рекао је Вишковић.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице девет Исидора Новаковић каже да јој је част што је дио тима СНСД-а.

– Сигури смо да ће Рудо подржати СНСД, праве истинске борце за Републику Српску и наш народ – рекла је Новаковићева.

Претходно је одржана трибина СНСД-а у Чајничу, гдје су се у препуној сали окупљенима представили кандидати за предсједника Републике Српске Милорад Додик и за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидати за парламент Српске и Парламентарну скупштину БиХ.

Архива