„СНСД побједничка партија која ради за Српску“

21.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је да је СНСД побједничка партија која ради за Републику Српску и која има чиме да се поноси, те да је увјерена у велику побједу.

 Обишла сам све градове и општине у Републици Српској и све што тамо има урађено заслуга је СНСД-а – истакла је Цвијановић вечерас на трибини СНСД-а у бањалучком насељу Кочићев Вијенац.

Она је поручила да СНСД иде на изборе 2. октобра да добије потврду за своју политику и да врати Бањалуку тамо гдје јој је мјесто, а то значи у сигурне руке.

– Бањалуку да ишчупамо од ове лакрдије коју гледамо двије године, да се вратимо озбиљној политици и да водимо рачуна о нашим људима и потребама мјесних заједница – рекла је Цвијановић.

Цвијановић је нагласила да СНСД води рачуна о сваком човјеку и Републици Српској.

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић рекао је да је прва одбрана Републике Српске у Сарајеву, због чега треба гласати за Цвијановићеву, те за листу СНСД-а за Представнички дом парламента БиХ јер су њени кандидати спремни да бране Републику Српску.

Радмановић је рекао да није случајан слоган СНСД-а „Јер волимо Српску“, истичући да 25 година СНСД воли Републику Српску, воли људе у Српској и чува територију Републике Српске.

Он је рекао да најстарији људи у Бањалуци не памте лошију власт каква је данас у овом граду.

– Ово су избори општи, али Бањалучани показују да су дигли главу, да су се вратили и знају како треба да изгледа Република Српска и Бањалука, због чега их позивам да гласају за СНСД и за Милорада Додика и Жељку Цвијановић – истакао је Радмановић.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо Ђајић рекао је да је увјерен у побједу СНСД-а на свим нивоима на предстојећим изборима, истичући да се 2. октобра брани будућност Републике Српске.

Он је истакао да су иза кандидата СНСД-а на изборима и министара у Влади Републике Српске дјела за разлику од опозиционих кандидата.

Ђајић је нагласио да је уз подршку предсједника Републике Српске, српског члана Предсједништва БиХ и Владе Републике Српске изграђен савремен Универзитетски клинички центар у Бањалуци, који је најбољи у региону и у рангу са свјетским центрима.

Архива