Нови Град: СНСД лојалан интересима Српске

11.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва Жељка Цвијановић поручила је у Новом Граду да да од снаге те политичке партије зависи снага Републике Српске.

– Много тога смо урадили и много тога ћемо радити заједно, побиједићемо. Патриотизам, знање и снага коју има СНСД нема /ниједна/ друга политичка партија. Ми смо лојални интересима Републике Српске – рекла је Цвијановић на предизборној трибини.

Цвијановић каже да очекује велику побједу СНСД-а за све нивое власти.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик захвалио је грађанима који су у великом броју пратили изборну трибину СНСД-а у Новом Граду, те поручио да се ова странка бори за бољи живот грађана.

– Овдје увијек побјеђујемо. Дошли смо да са њима подијелимо наше основне вриједности, које подразумијевају борбу за што бољи живот – изјавио је Додик новинарима.

Он је подсјетио да је у Новом Граду био прије двадесетак дана, када је са општинским руководством договорио значајне пројекте.

– Иза нас су асфалтирани путеви, ријешени комунални и инфраструктурни проблеми. Боримо се за нова радна мјеста у Новом Граду, али исто тако боримо се и да изградимо ауто-пут који ће повезати Нови Град са Приједором, Бањалуком и Београдом. То је основно што имамо да поручимо – рекао је Додик.

Додик је поручио да је са овом влашћу Република Српска стабилна и сигурна, те да би свака промјена била авантуризам који би, како је упозорио, дошао главе Републици Српској.

На трибини су се обратили и кандидати за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Новог Града Даниела Гојић, Мира Дрљача и Мирослав Дрљача.

Архива