Кнежево ће бити дио наше велике побједе

08.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је данас у Кнежеву да СНСД биљежи добре резултате у овој општини, те да је сигурна да ће на предстојећим општим изборима добити велику подршку народа.

Цвијановић је навела да у ову општину долази са великим очекивањима, те да је сигурна да подршка грађана неће изостати.

– Тако је било и претходних година, а у наредном периоду намјеравамо заједно са локалном влашћу да унапређујемо инфраструктуру и стварамо боље услове за живот грађана – рекла је Цвијановић новинарима прије почетка предизборне трибине СНСД-а.

Она је нагласила да у Кнежеву није изостала подршка републичких институција грађанима, те да су корисници различите помоћи и средстава Владе Српске.

– Било да је ријеч о подстицајима у пољопривреди, борцима који су добили повећање примања, али исто тако и када је социјална сфера изашли смо у сусрет потребама грађана Кнежева – рекла је Цвијановић.

Она је истакла да је садашња власт улагала у Кнежево, мијењала живот људи набоље, стварала услове за бољу путну инфраструктуру, те обезбјеђивала средства за Дом здравља и вртић.

– Задовољство ми је што сам као предсједник Републике могла да реагујем и интервенишем када је ријеч о обезбјеђивању средстава за тај вртић, али исто тако и када су у питању санације наших школа – рекла је Цвијановић. 

Архива