Додик: Српској потребан снажан лидер да одговори изазовима времена

25.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је да је важно да Српска добије снажно руководство и да се обезбиједи стабилна Влада и скупштинска већина која ће радити тако да то буде у интересу Републике да се одбрани од најезда које су активне на овим просторима.

– Само компактно руководство, снажно руководство, снажан лидер у Републици Српској може да одговори на изазове времена које су пред нама – рекао је Додик вечерас на предизборној трибини у Рибнику.

Он је навео да је у овом тешком времену важно имати вјеру у државу и народ.

– Ми смо држава, моје је да се борим за тај теретман – истакао је Додик.

Он је поручио да не треба слати некога непознатог у свијет поред имена као што су /кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ/ Жељка Цвијановић и Милорад Додик.

– Ја сам човјек мира, ја ћу обезбиједити стабилност и мир, у тешким околностима знам шта радим, знам с ким комуницирам, пажљиво бирам своје сараднике – рекао је Додик.

Он је нагласио да је Рибник мјесто успјеха СНСД-а и урађених пројеката.

– Радили смо на комуналној инфраструктури и поносан сам што је то урађено с Вама и за Вас – рекао је Додик и додао да само дугорочне побједе јесу оне које требају овом народу.

Он је навео да је Рибник успјешан зато што има компактну политичку структуру, има скупштинску већину и начелника који заједно раде, без оклијевања доносе одлуке и не супростстављају се једни другима.

– Ми смо спремни наћи инвеститора који овдје треба да отвори фабрику и запосли 50-100 људи – поручио је Додик.

Архива