Додик: Политика СНСД-а је очувати идентитет, писмо, крсну славу

27.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас да је политика СНСД-а да очува идентитет, писмо, крсну славу и позвао окупљене на трибини у Милићима да изаберу кандидате ове странке јер они могу да се изборе са свим изазовима.

 Наша политика је политика оданости нашем народу, да очувамо наш идентитет, писмо, крсну славу, та приврженост нам не дозвољава да погријешимо – рекао је Додик.

Он је додао да је СНСД у Милићима иза себе оставио велике ствари, али да је најважнији сусрет са Радованом Вишковићем за кога је рекао да је несумњиви патриота, који воли ово мјесто и са којим ће заједно наставити да гради Милиће и Републику Српску.

Додик је додао да су будућност СНСД-ови људи који ће доносити важне одлуке за овај народ, али да он не би могао бити толико важан да иза њега није велики број гласова.

– БиХ није мјесто у којем ми желимо да останемо да живимо, треба да на достојанствен начин одлучимо о нашој судбини, да идемо путем који смо трасирали 1992. године, да будемо независна држава српског народа да се ујединимо заједно са Србијом и да нас не могу одвојити од наше матице – рекао је Додик у обраћању окупљенима.

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да се у Милићима јасно види да се смијеши још једна велика побједа 2. октобра.

– Одиграли смо важне утакмице са Радованом Вишковићем и битке за Републику Српску. Милићи дишу као СНСД, а СНСД дише као наша Република Српска – изјавила је Цвијановић.

Она је нагласила да је потребна стабилна Република и стабилни људи који могу да се ухвате у коштац са изазовима и да због тога треба гласати за кандидата СНСД-а за предсједника Српске Милорада Додика и све кандидате ове странке.

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Радован Вишковић рекао је да су се Милићи одавно опредјелили и да су грађани свјесни да су све пројекте радили захваљујући СНСД-овим људима.

– Кад изаберете нешто добро треба само то и слиједити да буде још боље – изјавио је Вишковић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици седам Марко Савић рекао је да у Милићима очекују апсолутну побједу, у првом реду за Милорада Додика и Жељке Цвијановић, напоменувши да је у том мјесту много урађено захваљујући подршци Владе Републике Српске.

Архива