Додик: Показали смо способност да изградимо кардиохирургију, на томе нећемо стати

11.09.2022 Актуелно

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик на данашњем отварању Клинике за кардиохирургију истакао је захвалност преданим људима који су радили на оваквом пројекту.

– Захвалан сам свима који су иницирали, учествовали и дали свој допринос како бисмо данас свједочили овако значајном пројекту – рекао је Додик.

Он истиче да је и сам боравио на Универзитетском клиничком центру Републике Српске и увјерио се у каквим условима особље ради.

– Овдје сам лежао у вријеме пандемије и увјерио се у каквим условима се ради. Хвала вам за нови живот – нагласио је Додик.

Додик наводи да жели да што мање људи користи услуге кардиохирургије.

– Желим да што мање људи користи ове услуге, али је важно да када дође до потребе да људи има гдје да оду, да могу да се лијече у Бањалуци, у Републици Српској, да не морају да одлазе у иностранство – каже Додик.

Захваљује се за огромну подршку Србије и њеног предсједника Александра Вучића.

– Овдје није крај, а оволико не би догурали да нисмо имали подршку Србије и предсједника Вучића, са којим имамо најбољи облик сарадње – каже Додик.

Додик наводи да се Република Српска несумњиво развија.

– Република Српска више није у немогућности да се шири и развија, Република Српска се данас несумњиво развија, то је оно што нам свима треба – додаје Додик.

Додик је за крај истакао захвалност свима који су иницирали и дали свој допринос у оваквом пројекту.

– Захвалан сам свима који су иницирали, учествовали и дали свој допринос како бисмо данас свједочили овако значајном пројекту, отварању Клинике за кардиохирургију – закључио је Додик.

Архива